Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc în Salsa Verde. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salsa Verde Carne De Porc Fiert, Umăr de porc cu Salsa Verde, și Scaloppine de porc cu salsa verde de fenicul pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.