Carne De Porc Wellington

Carne De Porc Wellington
Carnea de porc Wellington este un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, grisine, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Wellington, Carne De Porc Wellington, și Carne De Porc Wellington.

Instrucțiuni

1
Se taie friptura pe jumătate orizontal; se presară cu sare și piper. Într-o tigaie la foc mic, gătiți friptura și doi căței de usturoi în 3 linguri de ulei timp de 20 de minute, transformându-se în toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-o altă tigaie, gătiți spanacul și ciupercile în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați usturoiul rămas; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Scurgeți bine.
5
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Așezați grisinele 1/2 in. în afară într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt, întinzând ușor aluatul, astfel încât fiecare pâine să aibă aproximativ 13 inchi. lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Așezați o jumătate de friptură în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Întindeți umplutura de spanac uniform peste friptură. Se acoperă cu cealaltă jumătate de friptură. Aduceți capetele unei pâini în partea de sus a fripturii, răsuciți și ciupiți pentru a sigila. Repetați cu fiecare pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Se coace la 350 de euro timp de 20-35 de minute sau până când termometrul citește 145 de euro.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista