Carne De Porc Wellington
Carnea de porc Wellington este un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, grisine, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Wellington, Carne De Porc Wellington, și Carne De Porc Wellington.
Instrucțiuni
Se taie friptura pe jumătate orizontal; se presară cu sare și piper. Într-o tigaie la foc mic, gătiți friptura și doi căței de usturoi în 3 linguri de ulei timp de 20 de minute, transformându-se în toate părțile.
Între timp, într-o altă tigaie, gătiți spanacul și ciupercile în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul rămas; gătiți cu 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Așezați grisinele 1/2 in. în afară într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt, întinzând ușor aluatul, astfel încât fiecare pâine să aibă aproximativ 13 inchi. lung.
Așezați o jumătate de friptură în centrul aluatului.
Întindeți umplutura de spanac uniform peste friptură. Se acoperă cu cealaltă jumătate de friptură. Aduceți capetele unei pâini în partea de sus a fripturii, răsuciți și ciupiți pentru a sigila. Repetați cu fiecare pâine.
Se coace la 350 de euro timp de 20-35 de minute sau până când termometrul citește 145 de euro.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.