Carne De Porc Verde Chile

Carne De Porc Verde Chile
Carnea de porc Verde Chile este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ardei jalapeno, carne de tocană de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 70 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne De Porc Verde Chile, Chile Verde Cu Carne De Porc, și Carne de porc și tocană de Chile verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de porc cubată și se gătește până se rumenesc frumos și se fierbe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați făină peste carne de porc. Cu o lingură de lemn, amestecați carnea de porc pentru a acoperi, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Adăugați ardei chile, jalapenos și ceapă. Se amestecă sosul de roșii și apa. Condimentează după gust cu sare de ceapă, sare de usturoi și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Sos De RoșiiSos De Roșii
Sare De CeapăSare De Ceapă
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
5
Întoarceți tigaia la foc mediu. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți 30 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți capacul și gătiți încă 10 minute.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran brut Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada îmbătrânită timp de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate cu o textură mătăsoasă și o mineralitate cretoasă fac din această băutură cava ca șampania NV.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista