Carne de porc, varză și găluște

Carne de porc, varză și găluște
Carnea de porc, varza și găluștele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 484 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de kraut, varză murată, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Varză acră, găluște, cu porci Knuckles, carne de porc sau Hot Dog, Coaste, varză și găluște, și Cârnați și tocană de varză cu găluște de grăsime de rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de porc în fundul unui aragaz lent și acoperiți cu varză murată cu suc, sos de mere, zahăr brun și 1 cutie de bere. Setați aragazul la înălțime, acoperiți și gătiți 3 ore. Reduceți căldura la minim și gătiți încă 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Friptură De PorcFriptură De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Cu aproximativ 1 1/2 ore înainte de servire, încălziți apa cu garnituri de porc rezervate într-o cratiță mare la foc mic și fierbeți la foc mic pentru a face bulion, aproximativ 45 de minute. Se strecoară bulionul, se aruncă garniturile și se toarnă cutia rămasă de bere și suc de kraut în bulionul care fierbe. Aduceți bulionul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Amestecați amestecul de copt și laptele într-un bol pentru a face un aluat lipicios. Aruncați cu linguri în bulionul fierbinte. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți găluștele timp de 10 minute; descoperiți și fierbeți până când găluștele sunt setate, încă aproximativ 10 minute. Pentru găluște mai masticabile, fierbeți câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți găluștele din bulion cu o lingură pliată și transferați-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți carnea de porc cu kraut gătit și găluște pe lateral; lingură bulion îngroșat peste găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista