Easy Slow Cooker Pulled Pork necesită în jur 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Carne De Porc Ușor De Gătit Lent, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Salsa Verde Easy Slow Cooker Carne De Porc Trasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa și usturoiul într-un strat uniform în aragazul lent și turnați bulionul sau bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați zahărul, pudra de chili, sarea măsurată, chimenul și scorțișoara într-un castron mic. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de condimente peste tot carnea de porc și așezați carnea deasupra cepei și usturoiului. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 6 până la 8 ore la maxim sau 8 până la 10 ore la minim.Opriți aragazul lent și scoateți carnea de porc pe o tăietură. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Supă De Pui Pudră Goya®
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Turnați amestecul de ceapă din aragazul lent prin strecurătoare și readuceți solidele în aragazul lent. Puneți lichidul strecurat deoparte.Dacă carnea de porc are un os, scoateți-l și aruncați-l. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent, adăugați sosul de grătar, dacă utilizați, și amestecați pentru a combina. Dacă nu utilizați sos de grătar, folosiți o lingură pentru a degaja și arunca grăsimea de pe suprafața lichidului de gătit strecurat, apoi adăugați 1/4 cană de lichid la un moment dat în aragazul lent până când carnea de porc este doar umezită. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm