Carne De Porc Ușor De Gătit Lent

Carne De Porc Ușor De Gătit Lent
Easy Slow Cooker Pulled Pork necesită în jur 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Carne De Porc Ușor De Gătit Lent, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Salsa Verde Easy Slow Cooker Carne De Porc Trasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și usturoiul într-un strat uniform în aragazul lent și turnați bulionul sau bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați zahărul, pudra de chili, sarea măsurată, chimenul și scorțișoara într-un castron mic. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de condimente peste tot carnea de porc și așezați carnea deasupra cepei și usturoiului. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 6 până la 8 ore la maxim sau 8 până la 10 ore la minim.Opriți aragazul lent și scoateți carnea de porc pe o tăietură. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Turnați amestecul de ceapă din aragazul lent prin strecurătoare și readuceți solidele în aragazul lent. Puneți lichidul strecurat deoparte.Dacă carnea de porc are un os, scoateți-l și aruncați-l. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent, adăugați sosul de grătar, dacă utilizați, și amestecați pentru a combina. Dacă nu utilizați sos de grătar, folosiți o lingură pentru a degaja și arunca grăsimea de pe suprafața lichidului de gătit strecurat, apoi adăugați 1/4 cană de lichid la un moment dat în aragazul lent până când carnea de porc este doar umezită. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista