Carne de porc umplută italiană cu aromă de măsline

Carne de porc umplută italiană cu aromă de măsline
Italiană umplute cotlet de porc cu gust de măsline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 411 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, usturoi, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Carne de porc umplută italiană cu aromă de măsline, Carne De Porc Umplută Cu Măsline, și Olive și Medjool Data umplute carne de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un vas superficial și înveliți cu pansament Italian. Acoperiți și refrigerați timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Pentru gust, amestecați măslinele negre, măslinele verzi, usturoiul, ceapa și ardeii împreună într-un bol; amestecați uleiul de măsline și oțetul balsamic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Orez Extra Canilla®Orez Extra Canilla®
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Când carnea de porc a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Feliați coapsa de porc în centru pe lungime, tăind aproximativ 3/4 din drum spre cealaltă parte. Chestii pline cu gust de măsline. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 2 ore sau până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MăslineGust De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista