Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine
Caribbean umplute carne de porc cu cartofi dulci portocalii și pătlagină ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 1327 calorii, 60g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de cartofi dulci, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu cartofi dulci umpluți, Cartofi dulci, Pătlagini și mere, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în centru, asigurându-vă că nu treceți până la capăt (practic fluturând.) Puneți carnea de porc cu un ciocan de carne până la aceeași grosime peste tot. Condimentează cu sare și piper pe ambele sides.In o tigaie se topește untul, se adaugă ceapa, se fierbe până se înmoaie, se adaugă ierburi, pesmet, ROM, mango tocat și sare și piper după gust, se amestecă la combine.Lingura umplutura jos pe jumătate de carne de porc amintindu-și să lase suficient de o margine, astfel încât atunci când ori, cealaltă jumătate peste, se va acoperi umplutura complet.Îndoiți cealaltă jumătate a cărnii de porc și fixați-o cu sfoară de bucătărie la intervale de 11/2-2 inch. Într-o tigaie ușor unsă, puneți carnea de porc și coaceți într-un cuptor preîncălzit 180C timp de aproximativ 1 oră (timpul de gătit poate fi mai lung dacă greutatea cărnii dvs. este mai mare și nu sunt sigur dacă va fi mai mică dacă faceți 2 coapse mai mici, verificați doar spre sfârșitul timpului de gătit în mod regulat, pentru a vedea dacă este gătit).Ungeți carnea de mai multe ori în timpul gătitului cu suc rezervat, chiar am turnat puțin peste carnea de porc când am început, așa că sucurile de porc combinate cu aceasta au făcut câteva sucuri grozave pe care le-aș putea folosi pentru sos mai târziu. (nu turnați prea mult și asigurați-vă că este suc natural și nu sirop, deoarece va arde și, de asemenea, formează o glazură pe carnea de porc din cauza conținutului ridicat de zahăr).Sos De Mango:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, Scursa
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți mango rezervând sucul, amestecați sau procesați mango până se omogenizează, turnați în cratiță, lăsați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul gătiți până când ceapa este moale și usturoiul tocmai a început să se rumenească, adăugați la mango, măriți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul ingredientelor și amestecați până când gemul s-a topit și zahărul s-a dizolvat, gata sos ușor de mazăre se face. Acest lucru poate fi lăsat doar la foc foarte mic pentru a se menține cald. Când carnea de porc este gătită, adăugați doar cele 3 linguri de sucuri și amestecați pentru a combina. Dacă sosul nu este suficient de fierbinte, întoarceți căldura în acest moment și încălziți câteva minute până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Gem
5
Se servește peste carne de porc.Portocaliu-
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Cartofi Dulci La Cuptor:.Curățați cartofii dulci și tăiați-i în bucăți (la fel cum ați face cartofii obișnuiți pe care urma să-i zdrobiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Se pune într-un capac de tigaie cu apă și se fierbe până se înmoaie, apoi se scurge.În timp ce cartofii se gătesc, tăiați blaturile din 4 portocale și scoateți carnea, aveți grijă să nu rupeți cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Tăiați coaja de pe blaturi în fâșii subțiri pentru a o folosi ca garnitură mai târziu. Strângeți sucul din pulpă (va fi mai mult suc decât aveți nevoie, dar eu îl strâng pe tot și beau restul, nu există nimic ca sucul proaspăt de portocale.) și radeți o linguriță de coajă din a cincea portocală.Puneți cartoful dulce până se omogenizează (folosesc un amestec de bare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Adăugați unt, smântână, zahăr, rom, suc de portocale și scorțișoară, amestecați pentru a combina sau amestecați orice este mai ușor (sugestie :bară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Hârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Mix, Bar
11
Mix)
12
Se amestecă în coaja rasă și se condimentează cu sare și piper.Puneți amestecul de cartofi piure în cojile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Așezați pe o tavă de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180C (perfect deja la acea temperatură din carne de porc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când aveți un blat maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se ornează cu fâșiile rezervate de coajă de portocală și se servește.Chipsuri De Pătlagină:.Curățați pătlaginele și tăiați-le subțire în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sos De Curcan, încălzit
16
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă și prăjiți pătlaginele până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Se scurge pe hârtie absorbantă și se condimentează cu sare.Oh atât de ușor și oh atât de delicios, amintiți-vă doar că aveți nevoie de ceva pentru cină, așa că nu vă strecurați La mulți în timp ce gătiți :). la
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Serviți: aranjați feliile de porc pe farfurie turnați sosul deasupra. Aranjați chipsurile de pătlagină și așezați coaja portocalie deasupra lor.Poftă Bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat