Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine

Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine
Caribbean umplute carne de porc cu cartofi dulci portocalii și pătlagină ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 1327 calorii, 60g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de cartofi dulci, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu cartofi dulci umpluți, Cartofi dulci, Pătlagini și mere, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în centru, asigurându-vă că nu treceți până la capăt (practic fluturând.) Puneți carnea de porc cu un ciocan de carne până la aceeași grosime peste tot. Condimentează cu sare și piper pe ambele sides.In o tigaie se topește untul, se adaugă ceapa, se fierbe până se înmoaie, se adaugă ierburi, pesmet, ROM, mango tocat și sare și piper după gust, se amestecă la combine.Lingura umplutura jos pe jumătate de carne de porc amintindu-și să lase suficient de o margine, astfel încât atunci când ori, cealaltă jumătate peste, se va acoperi umplutura complet.Îndoiți cealaltă jumătate a cărnii de porc și fixați-o cu sfoară de bucătărie la intervale de 11/2-2 inch. Într-o tigaie ușor unsă, puneți carnea de porc și coaceți într-un cuptor preîncălzit 180C timp de aproximativ 1 oră (timpul de gătit poate fi mai lung dacă greutatea cărnii dvs. este mai mare și nu sunt sigur dacă va fi mai mică dacă faceți 2 coapse mai mici, verificați doar spre sfârșitul timpului de gătit în mod regulat, pentru a vedea dacă este gătit).Ungeți carnea de mai multe ori în timpul gătitului cu suc rezervat, chiar am turnat puțin peste carnea de porc când am început, așa că sucurile de porc combinate cu aceasta au făcut câteva sucuri grozave pe care le-aș putea folosi pentru sos mai târziu. (nu turnați prea mult și asigurați-vă că este suc natural și nu sirop, deoarece va arde și, de asemenea, formează o glazură pe carnea de porc din cauza conținutului ridicat de zahăr).Sos De Mango:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgeți mango rezervând sucul, amestecați sau procesați mango până se omogenizează, turnați în cratiță, lăsați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul gătiți până când ceapa este moale și usturoiul tocmai a început să se rumenească, adăugați la mango, măriți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați restul ingredientelor și amestecați până când gemul s-a topit și zahărul s-a dizolvat, gata sos ușor de mazăre se face. Acest lucru poate fi lăsat doar la foc foarte mic pentru a se menține cald. Când carnea de porc este gătită, adăugați doar cele 3 linguri de sucuri și amestecați pentru a combina. Dacă sosul nu este suficient de fierbinte, întoarceți căldura în acest moment și încălziți câteva minute până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
GemGem
5
Se servește peste carne de porc.Portocaliu-
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Cartofi Dulci La Cuptor:.Curățați cartofii dulci și tăiați-i în bucăți (la fel cum ați face cartofii obișnuiți pe care urma să-i zdrobiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Se pune într-un capac de tigaie cu apă și se fierbe până se înmoaie, apoi se scurge.În timp ce cartofii se gătesc, tăiați blaturile din 4 portocale și scoateți carnea, aveți grijă să nu rupeți cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați coaja de pe blaturi în fâșii subțiri pentru a o folosi ca garnitură mai târziu. Strângeți sucul din pulpă (va fi mai mult suc decât aveți nevoie, dar eu îl strâng pe tot și beau restul, nu există nimic ca sucul proaspăt de portocale.) și radeți o linguriță de coajă din a cincea portocală.Puneți cartoful dulce până se omogenizează (folosesc un amestec de bare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Adăugați unt, smântână, zahăr, rom, suc de portocale și scorțișoară, amestecați pentru a combina sau amestecați orice este mai ușor (sugestie :bară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Mix, Bar
11
Mix)
12
Se amestecă în coaja rasă și se condimentează cu sare și piper.Puneți amestecul de cartofi piure în cojile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Așezați pe o tavă de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180C (perfect deja la acea temperatură din carne de porc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când aveți un blat maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Se ornează cu fâșiile rezervate de coajă de portocală și se servește.Chipsuri De Pătlagină:.Curățați pătlaginele și tăiați-le subțire în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
16
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă și prăjiți pătlaginele până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Se scurge pe hârtie absorbantă și se condimentează cu sare.Oh atât de ușor și oh atât de delicios, amintiți-vă doar că aveți nevoie de ceva pentru cină, așa că nu vă strecurați La mulți în timp ce gătiți :). la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
18
Serviți: aranjați feliile de porc pe farfurie turnați sosul deasupra. Aranjați chipsurile de pătlagină și așezați coaja portocalie deasupra lor.Poftă Bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoibusuioc, mărunțit finbusuioc, mărunțit fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite301 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1pinchînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoirom închisrom închis1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras4cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mango în sucmango în suc1(vinete)mango, tocatmango, tocat3creveți și cu veneulei (pentru prăjit)ulei (pentru prăjit)1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1miciceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor1Oreos dublu umplutpâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)pâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)5mariportocaleportocale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin4Bucăți de caramele Heath Bargem de ananas-mango (dacă puteți obține doar mango, care este bine, nu am putut și acest lucru a funcționat grozav.)gem de ananas-mango (dacă puteți obține doar mango, care este bine, nu am putut și acest lucru a funcționat grozav.)3mariplantains (va face pentru mulți pentru cină, dar întotdeauna fac în plus, deoarece fac o gustare grozavă.)plantains (va face pentru mulți pentru cină, dar întotdeauna fac în plus, deoarece fac o gustare grozavă.)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpicături de porcpicături de porc6501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.muschiulet de porc (aceasta a fost greutatea de carne de porc mea și a servit 3 frumos, dacă ai vrut să servească acest lucru pentru 4 fie în sus )muschiulet de porc (aceasta a fost greutatea de carne de porc mea și a servit 3 frumos, dacă ai vrut să servească acest lucru pentru 4 fie în sus )1Oreos dublu umplutpasta de ardei iute (am folosit Harissa știu că acest lucru este mai african, b ut este ceea ce a fost în dulapul meu, Orice ai hab)pasta de ardei iute (am folosit Harissa știu că acest lucru este mai african, b ut este ceea ce a fost în dulapul meu, Orice ai hab)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmiere de citricemiere de citrice3creveți și cu venepâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură1Oreos dublu umplutCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4maricartofi dulci, curățați și tocați (aproximativ 1 kg pentru 4 porții.)cartofi dulci, curățați și tocați (aproximativ 1 kg pentru 4 porții.)12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbrufrunze de cimbru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții3
Scor De Sănătate70
Revista