Carne de porc umplută cu fructe și nuci
Nevoie de o curs principal fără lactate? Muschiul de porc umplut cu fructe și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână nuci, pâine, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Lăsați să stea 10 minute sau până când fructele sunt pline.
Scurgeți amestecul printr-o sită, rezervând amestecul de fructe.
Combinați amestecul de fructe, nucile, șalotele, 1/4 linguriță de sare și coaja.
Combinați 3/4 linguriță de sare, pâine franceză și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Tăiați carnea de porc pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; jumătăți deschise, așezând carnea de porc plat. Începând de la centru, tăiați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; jumătăți deschise, așezând carne de porc plată. Acoperiți cu folie de plastic; Lira la o grosime uniformă. Aruncați folia de plastic.
Întindeți amestecul de fructe peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu o parte lungă. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Presărați în afara porcului uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare; periați uniform cu muștar.
Presărați amestecul de pesmet peste carne de porc; apăsați ușor pentru a adera.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 15
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Îndepărtați murăturile din lemn.
Tăiați în felii de 16 (1/2 inch grosime).
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.