Carne De Porc Umplute Cu Fructe Uscate

Carne De Porc Umplute Cu Fructe Uscate
Carnea de porc umplută cu fructe uscate este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 450 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ierburi, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc marocană cu fructe uscate și lămâi, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Carne de porc umplută cu fructe și nuci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați caisele, smochinele și stafidele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați suc de mere și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați salvie, unt, ghimbir, usturoi și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand fructele sunt reconstituite si lichidul este redus la jumatate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Transferați amestecul de fructe într-un blender sau robot de bucătărie și piure până când este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Sculptați un tunel prin centrul coapsei cu un oțel ascuțit sau un diblu de lemn. Lărgiți tunelul folosind degetele. Injectați sosul în deschidere folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf metalic. Umplutura ar trebui să meargă până la capăt. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei, ierburi, sare și piper. Căutați carnea de porc pe un grătar fierbinte pe toate părțile, apoi transferați într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F. Prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Transferați friptura de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli în pinwheels.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista