Carne De Porc-Umplute Collard Verdeață

Carne De Porc-Umplute Collard Verdeață
Reteta de carne de porc umplute cu carne de porc este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, chimen măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Umplute Collard Verdeață, Umplute Collard Verdeață, și Carne De Porc Alimentat: Verdeață Collard Cu Șuncă Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 8 de 8-inch vas de copt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti colturile timp de 3 pana la 4 minute pana cand sunt moi si flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mare, amestecați împreună carne de porc, sare, chimen, fulgi de chili, praf de ceapă, praf de usturoi, oregano și nucșoară într-un castron. Împărțiți în 4 secțiuni pentru a forma patties alungite. Înfășurați fiecare patty în 4 frunze de collard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați chiftelele cu cusătura în jos în vasul de copt și adăugați suficient stoc pentru a ajunge la 1/4 din drum până la verdeața umplută. Acoperiți cu folie de aluminiu grea și coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista