Carne De Porc Trasă Mexicană (Tinga Pueblana)

Carne De Porc Trasă Mexicană (Tinga Pueblana)
Carnea de porc trasă mexicană (Tinga Pueblana) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 888 calorii, 59G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.66 pe portie. Dacă aveți oțet de cidru de mere, pene de tei, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Tostadas Picant Mexican Tocat Carne De Porc (Tinga), Tinga de Puerco (carne de porc Tinga), și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă sarea, se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Așezați carnea de porc într-o oală mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați jumătatea de ceapă, usturoiul și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Fierbeți ușor până când carnea de porc este gătită și nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc din apă și lăsați-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula (aruncați lichidul de gătit). Folosind degetele sau 2 furculițe, tăiați carnea în bucăți mici și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, se sotează chorizo sfărâmat până se gătește complet, 8 până la 10 minute, amestecând des. Folosind o lingură cu fante, transferați chorizo-ul pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa tocată în tigaia chorizo și gătiți până la moale, aproximativ 3 până la 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați carnea de porc mărunțită, roșiile și ardeii iute. Gatiti pana cand rosiile se descompun si eliberati sucurile, aproximativ 5 minute. Întoarceți cartofii și chorizo-ul gătit în tigaie. Se amestecă oțetul, cimbrul, maghiranul și sarea, după gust. Continuați să gătiți la foc mediu până când o parte din lichid s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
MaghiranMaghiran
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
În timp ce carnea de porc gătește, încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați o tortilla și încălziți timp de 10 până la 15 secunde. Întoarceți tortilla și continuați să se încălzească până când tortilla este flexibilă și încălzită, încă 10 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12
Așezați tortilele calde într-un încălzitor de tortilla sau pe o farfurie, acoperiți cu un prosop de bucătărie și puneți deoparte; repetați cu tortilele rămase (sau încălziți tortilele în cuptorul cu microunde: stivați-le pe o farfurie și acoperiți cu o cârpă umedă; cuptor cu microunde timp de 30 de secunde și păstrați-le acoperite până când sunteți gata de servit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
13
Așezați carnea de porc trasă într-un vas de servire sau aduceți-o la masă în vasul de gătit. Aranjați limesul, avocado și cilantro pe un platou. Treceți tortilele calde, astfel încât fiecare restaurant să poată umple o tortilla cu o parte din carne și acompaniamente. Strângeți sucul de lămâie peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista