Carne De Porc Trasă Din Sud
Carnea de porc trasă din sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 230 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână aromă de fum lichid, unt, condimente cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Trasă Din Sud, Sandvișuri De Porc Trase Din Sud, și Southern Living A Tras Sandvișul De Porc.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de porc în bucăți mari. Condimentează generos cu condimentul Cajun. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și rumeniți pe toate părțile.
Scoateți din tigaie și transferați într-un aragaz lent.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți câteva minute până se înmoaie. Se amestecă apa răzuind fundul pentru a include toate bucățile de porc rumenite din fundul tigaiei, apoi se toarnă întregul amestec în aragazul lent cu carnea de porc. Se amestecă aroma de fum lichid.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 6 ore sau până când carnea se destramă când este străpunsă cu o furculiță.
Scoateți bucățile de carne de porc din aragazul lent și tăiați. Reveniți la aragazul lent pentru a vă încălzi în timp ce serviți.