Carne de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale

Carne de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale
Carnea de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, crenguțe de cimbru, roșii pur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aluniță Rapidă De Porc Mexicană, Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o farfurie. Rumeniti carnea de porc aproximativ 10 minute pana devine aurie peste tot, amestecati Rosia pura si gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Se toarnă peste bulionul de pui, apoi se adaugă fâșiile de coajă și suc de portocale, scorțișoară și cimbru. Se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Între timp, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Încălziți o tigaie antiaderentă și prăjiți uscat ceapa și căței de usturoi întregi timp de aproximativ 5 minute, întorcându-se des până se înmoaie și se carbonizează ușor peste tot. Sfat într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați roșiile în tigaie. Gatiti timp de 3 minute pana cand incepeti sa blister si char, apoi inclinati in blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie. Se prăjește 1 tortilla timp de 1 min pe fiecare parte până devine aurie. Rupeți în bucăți și vârful în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugând mai mult ulei dacă aveți nevoie, prăjiți migdalele timp de 3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați la blender. În cele din urmă adăugați stafidele, coriandrul și chimenul în tigaie și gătiți timp de 1-2 minute până când stafidele sunt pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați-le în blender împreună cu pasta de chipotle și ciocolata tocată mărunt. Bateți împreună până se formează o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Folosind o lingură cu fante, scoateți carnea din tigaie pe o scândură, lăsați să se răcească puțin, apoi folosiți furculițele sau degetele pentru a rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți scorțișoara, coaja de portocală și crenguțele de cimbru din tigaie și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se toarnă puțin din lichidul de gătit în blender, apoi se bate cu grijă împreună cu sosul aluniței. Sfat sos în tigaie cu restul sucurilor de gătit de porc. Fierbeți pe plită timp de 10-15 minute, apoi readuceți carnea de porc mărunțită în tigaie și gătiți încă 20 de minute. Condimentează după gust. Poate fi făcut până în acest moment cu până la 2 zile în avans și păstrat la frigider sau congelat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Chiar înainte de servire, cuptorul cu microunde tortilla timp de 1 min pentru a le încălzi. Aruncați împreună toate ingredientele de salsa și condimentați bine. Pune totul pe masă. Pentru a servi, lingurați o parte din alunița de porc pe o tortilla, acoperiți cu niște salsa, apoi rulați și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista