Carne de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale

Carne de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale
Carnea de porc trasă cu sos mexican de alunițe de migdale este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, crenguțe de cimbru, roșii pur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aluniță Rapidă De Porc Mexicană, Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o farfurie. Rumeniti carnea de porc aproximativ 10 minute pana devine aurie peste tot, amestecati Rosia pura si gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Se toarnă peste bulionul de pui, apoi se adaugă fâșiile de coajă și suc de portocale, scorțișoară și cimbru. Se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Între timp, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Încălziți o tigaie antiaderentă și prăjiți uscat ceapa și căței de usturoi întregi timp de aproximativ 5 minute, întorcându-se des până se înmoaie și se carbonizează ușor peste tot. Sfat într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați roșiile în tigaie. Gatiti timp de 3 minute pana cand incepeti sa blister si char, apoi inclinati in blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie. Se prăjește 1 tortilla timp de 1 min pe fiecare parte până devine aurie. Rupeți în bucăți și vârful în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugând mai mult ulei dacă aveți nevoie, prăjiți migdalele timp de 3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați la blender. În cele din urmă adăugați stafidele, coriandrul și chimenul în tigaie și gătiți timp de 1-2 minute până când stafidele sunt pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați-le în blender împreună cu pasta de chipotle și ciocolata tocată mărunt. Bateți împreună până se formează o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Folosind o lingură cu fante, scoateți carnea din tigaie pe o scândură, lăsați să se răcească puțin, apoi folosiți furculițele sau degetele pentru a rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți scorțișoara, coaja de portocală și crenguțele de cimbru din tigaie și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă puțin din lichidul de gătit în blender, apoi se bate cu grijă împreună cu sosul aluniței. Sfat sos în tigaie cu restul sucurilor de gătit de porc. Fierbeți pe plită timp de 10-15 minute, apoi readuceți carnea de porc mărunțită în tigaie și gătiți încă 20 de minute. Condimentează după gust. Poate fi făcut până în acest moment cu până la 2 zile în avans și păstrat la frigider sau congelat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Chiar înainte de servire, cuptorul cu microunde tortilla timp de 1 min pentru a le încălzi. Aruncați împreună toate ingredientele de salsa și condimentați bine. Pune totul pe masă. Pentru a servi, lingurați o parte din alunița de porc pe o tortilla, acoperiți cu niște salsa, apoi rulați și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista