Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc trasă cu salată de varză. Această rețetă servește 9 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de iaurt, varză, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri cu carne de porc cu salată de varză, Învelișuri de porc trase cu aragaz lent cu salată de varză, și Chipotle a tras sandvișuri de porc cu salată de varză în stil Mexican.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc (în 1 bucată), bulionul de pui și oțetul într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți timp de 8 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Oțet
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Mutați carnea de porc pe o farfurie și, folosind 2 furculițe, tocați carnea și transferați-o într-o cratiță mare. Se strecoară lichid; adăugați 1 cană din ea la carne de porc. (Rezervați sucurile rămase pentru utilizare ulterioară.) Se amestecă sosul de grătar în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați varza, iaurtul, maioneza, oțetul și zahărul într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Varză
Oțet
Iaurt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Reîncălziți carnea de porc, adăugând suc pentru umiditatea dorită.