Carne de porc trasă cu oțet de piper negru

Carne de porc trasă cu oțet de piper negru
Carnea de porc trasă cu oțet de piper negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 614 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, unt de arahide neted, Apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc trasă cu oțet de piper negru, Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și salată de ceapă verde, și Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de porc într-o tigaie medie. Se amestecă împreună bulionul, oțetul, sosul pentru grătar, jalapenos, ceapa și usturoiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul peste carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie și gătiți la cuptor sau pe grătar timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Lăsați să se răcească în lichidul de fiert, apoi scurgeți lichidul din carne și tocați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se servește pe chifle, stropite cu vinetă de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până devin translucide, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați pudrele de chili și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
9
Adăugați roșiile și apa, dați la fiert și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția untului de arahide, și fierbeți încă 20 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
11
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie cu untul de arahide și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Bateți împreună oțetul, muștarul, sarea, piperul și mierea până se combină. Bateți încet uleiul până se emulsionează. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de roșii hunt's® - fără sare adăugatăsos de roșii hunt's® - fără sare adăugată2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1parmezan raspasilla chili powderpasilla chili powder1parmezan rasNou praf de chili MexicanNou praf de chili Mexican2ardei iute în adobo, piureardei iute în adobo, piure591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1parmezan rasheaping lingura Dijon muștarheaping lingura Dijon muștar2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon3cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2cp. legume (de exemplu, spanac)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2ardei iute, tocațiardei iute, tocați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuCeapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii de prune cu sucuri, piureconserve de roșii de prune cu sucuri, piure1carne de porc, tăiată cu exces de grăsimecarne de porc, tăiată cu exces de grăsime1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala8puțin dovlecel tocatSare și piperSare și piper8puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt de arahide netedunt de arahide neted8chifle moi, pentru servirechifle moi, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Carne de porc trasă în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista