Carne De Porc Trasă Cu Gătit Lent

Carne De Porc Trasă Cu Gătit Lent
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de porc trasă cu gătit lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, oțet de cidru, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Trasă Cu Gătit Lent, Carne De Porc Gătită Lent, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, boiaua, 1 lingură piper, sare, praf de chili și cayenne. Frecați peste friptură; acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați friptura într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați oțetul, bulionul, sosul de grătar, sosul Worcestershire, fumul lichid, dacă doriți, și piperul rămas; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți carnea din aragazul lent; se răcește ușor. Tăiați carnea cu două furculițe și reveniți la aragazul lent; încălziți. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană pe fiecare Sul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista