Carne De Porc Tex-Mex
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de porc Tex-Mex ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de avocado, salsa, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; se presară cu 3/4 linguriță sare kosher și 3/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Saut timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați salsa și 1/4 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Serviți amestecul de porc peste orez; se acoperă cu smântână și avocado.