Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței
Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 535 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.84 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de pui la gratar Harissa Teriyaki cu Mango, Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, și Salată De Tăiței De Pui Teriyaki.
Instrucțiuni
1
Combinați Cotletele de porc, sosul teriyaki și usturoiul într-o pungă cu fermoar; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Preîncălziți grătarul la mare.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.