Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței

Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței
Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 535 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.84 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de pui la gratar Harissa Teriyaki cu Mango, Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, și Salată De Tăiței De Pui Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Combinați Cotletele de porc, sosul teriyaki și usturoiul într-o pungă cu fermoar; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Preîncălziți grătarul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Bateți uleiul de susan, sucul de lămâie, ceapa verde, ghimbirul, sarea și fulgii de ardei roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați tăiței de orez într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
5
Se scurge bine, se clătește sub apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
În timp ce tăiței se înmoaie, grătiți Cotletele de porc până când sunt fierte, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți Cotletele de porc pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se toarnă pansamentul peste tăiței și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Adăugați mango și castraveți și aruncați din nou. Împărțiți tăiței în 4 boluri și acoperiți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista