Carne De Porc Spaniolă

Carne De Porc Spaniolă
Rețeta de carne de porc spaniolă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 650 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sherry uscat mediu, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Carne De Porc Spaniolă, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Friptură De Porc Tomatillo Cu Ardei Iute Murat (Puerco En Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați gambe de porc și picior de porc, dacă folosiți, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De PorcCoadă De Porc
3
Încălziți uleiul în oală largă grea la foc mediu-mare. Se lucrează în loturi, se taie gambele și piciorul până se rumenesc, aproximativ 12 minute pe lot; se transferă pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovi, ceapă, usturoi și cimbru în oală. Saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați roșiile tocate grosier cu suc, bulion, Sherry, ardei iute, pastă de roșii, pudră de chili, boia, chimen și coriandru. Se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din partea de jos tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ardei IuteArdei Iute
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți gambele și piciorul, dacă utilizați, în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Așezați gambele de șuncă afumată în oală, aranjând toate într-un singur strat. Reveniți la fierbere. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Se fierbe până când gambele de porc sunt fragede, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
șuncă Afumatășuncă Afumată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Înclinați oala; îndepărtați cu grijă toată grăsimea. Fierbeți carnea de porc descoperită la foc mediu până când sosul se îngroașă până la consistența dorită, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: carnea de porc poate fi făcută cu 1 zi înainte. Se răcește aproximativ 30 de minute. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasole, usturoi și șofran. Saut până la încălzire, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
3
Se amestecă în prosciutto tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4
Presărați fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
5
Se amestecă pătrunjelul, migdalele și coaja de portocală într-un castron mic pentru gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 1 coadă de porc pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Puneți sosul în jur. Lingurați fasole garbanzo în jurul gambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Coadă De PorcCoadă De Porc
SosSos
7
Se presară cu o parte din gremolata. Cearșaf prosciutto benzi peste gambe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8
Serviți, trecând gremolata rămasă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista