Carne De Porc Spaniolă

Carne De Porc Spaniolă
Rețeta de carne de porc spaniolă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 650 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sherry uscat mediu, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Carne De Porc Spaniolă, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Friptură De Porc Tomatillo Cu Ardei Iute Murat (Puerco En Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați gambe de porc și picior de porc, dacă folosiți, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De PorcCoadă De Porc
3
Încălziți uleiul în oală largă grea la foc mediu-mare. Se lucrează în loturi, se taie gambele și piciorul până se rumenesc, aproximativ 12 minute pe lot; se transferă pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovi, ceapă, usturoi și cimbru în oală. Saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați roșiile tocate grosier cu suc, bulion, Sherry, ardei iute, pastă de roșii, pudră de chili, boia, chimen și coriandru. Se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din partea de jos tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ardei IuteArdei Iute
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți gambele și piciorul, dacă utilizați, în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Așezați gambele de șuncă afumată în oală, aranjând toate într-un singur strat. Reveniți la fierbere. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Se fierbe până când gambele de porc sunt fragede, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
șuncă Afumatășuncă Afumată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Înclinați oala; îndepărtați cu grijă toată grăsimea. Fierbeți carnea de porc descoperită la foc mediu până când sosul se îngroașă până la consistența dorită, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: carnea de porc poate fi făcută cu 1 zi înainte. Se răcește aproximativ 30 de minute. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasole, usturoi și șofran. Saut până la încălzire, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
3
Se amestecă în prosciutto tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4
Presărați fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
5
Se amestecă pătrunjelul, migdalele și coaja de portocală într-un castron mic pentru gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 1 coadă de porc pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Puneți sosul în jur. Lingurați fasole garbanzo în jurul gambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Coadă De PorcCoadă De Porc
SosSos
7
Se presară cu o parte din gremolata. Cearșaf prosciutto benzi peste gambe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8
Serviți, trecând gremolata rămasă.

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale prăjite tocatemigdale prăjite tocate3ardei iute ancho uscat,* înjumătățit, cu tulpină, însămânțatardei iute ancho uscat,* înjumătățit, cu tulpină, însămânțat8791 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.boabe de garbanzo (năut), scurseboabe de garbanzo (năut), scurse7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de prune în suc, roșii tocate grosierroșii de prune în suc, roșii tocate grosier2marimorcovi, tocațimorcovi, tocați1picior de porc (opțional)picior de porc (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoi1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSherry uscatSherry uscat12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat5maricuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.șuncă afumatășuncă afumată12 lingurițe de pudră de usturoiPaprika dulce spaniolă (pimentn dulce) sau paprika dulce maghiarăPaprika dulce spaniolă (pimentn dulce) sau paprika dulce maghiară4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian proaspăt tocat măruntpătrunjel Italian proaspăt tocat mărunt15inchbucăți groase de coadă de porcbucăți groase de coadă de porc4felii subțiri de prosciutto, rupte în fâșii (pentru garnitură)felii subțiri de prosciutto, rupte în fâșii (pentru garnitură)1pinchMare de fire de șofranMare de fire de șofran23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista