Carne de porc, spanac și Ricotta Manicotti

Carne de porc, spanac și Ricotta Manicotti
Carnea de porc, spanacul și Ricotta Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1270 calorii, 55g de proteine, și 91G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,48 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți roșii de prune san marzano, sare kosher, brânză ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Spanac și Ricotta Manicotti, Manicotti Cu Curcan, Ciuperci Cremini Și Brânză Ricotta, și Spanac Manicotti.

Instrucțiuni

1
Umplutură: înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați ceapa și puneți tigaia la foc mediu. Condimentează ceapa cu sare, după gust și adaugă un vârf de fulgi de ardei roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează până când ceapa este translucidă și foarte aromată, aproximativ 7 până la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se sotează încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cârnații de porc și gătiți până se rumenesc frumos. Se amestecă spanacul, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când spanacul se ofilește, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Într-un castron mare, adăugați ricotta, 1 cană de Parmigiano ras, ouăle și 1 cană de bechamel și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă amestecul de cârnați răcit în amestecul de ricotta. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Pentru a asambla manicotti: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pregătiți vasul de copt schmearing uniform 1 cană de sos bechamel în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci. Puneți 2 linguri cu vârf de umplutură pe o crep chiar sub semnul jumătății. Formați umplutura într-un jurnal uniform și apoi rulați crepul pentru a închide umplutura. Repetați cu umplutura rămasă și crepele. Aranjați crepele în vasul de copt, strângând crepele împreună până când vasul este umplut. Puneți sosul de roșii peste vârful crepelor și întindeți bechamelul într-o fâșie largă pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
ManicottiManicotti
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
CrepeCrepe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se presară cu restul de 1/2 cană de Parmigiano și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți folia și coaceți până când blatul începe să se rumenească puțin, aproximativ 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Scoateți din cuptor și serviți acoperit cu puțină brânză suplimentară. Mamma mia! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Adăugați untul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Condimentează ceapa cu sare, după gust și gătește până devin translucide și foarte aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați făina și gătiți până când făina și untul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 3 până la 4 minute. Treptat, amestecați laptele până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se adaugă frunza de dafin și nucșoara și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți încet amestecul de lapte / făină la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni arderea pe fund. Asigurați-vă că laptele ajunge la fierbere sau făina nu se va găti și veți rămâne cu o senzație de amidon foarte neplăcută pe limbă. Odată ce sosul a ajuns la fierbere și s-a îngroșat, scoateți-l de pe foc. Aruncați frunza de dafin. Amestecați Parmigiano ras, gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Utilizați imediat sau la frigider, acoperit, până când este gata să asambleze antena. Cremos! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Înveliți un vas mare de sos cu ulei de măsline și adăugați pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Puneți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare, după gust și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent. Ceapa ar trebui să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent. Treceți roșiile prin moara de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri, lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Asta e tot de chestii mari de bani!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
17
Adăugați roșiile în oala cu sos și 1 cutie de apă (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l!!!! Roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas al drumului. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si degustand frecvent. Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau poate fi înghețat. ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Aluat: într-un bol de amestecare, adăugați făina și sarea și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
19
Adăugați ouă, lapte, sifon și3linguri de unt topit în centrul puțului și amestecați împreună până când se combină. Amestecul ar trebui să fie ca un aluat de clătite foarte slab. Dacă amestecul este puțin gros, amestecați puțin lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
Lăsați aluatul să stea cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. Crepe: topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă. Untul trebuie să acopere fundul tigaiei, dacă există mult exces, ștergeți-l cu un prosop de hârtie. Păstrați prosopul de hârtie la îndemână în cazul în care aveți nevoie din nou (veți avea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
21
Puneți tigaia la foc mediu. Umpleți o oală de 2 uncii, aproape până sus, cu bătător și turnați-o în tigaia preîncălzită, răsturnând și rostogolind tigaia, în timp ce bateți aluatul, pentru a acoperi uniform fundul. Acest lucru va necesita puțină practică, chiar și atunci când sunteți un producător de crep cu experiență, primul cuplu se pierde întotdeauna. Acceptă-l și mergi mai departe. Când marginile crepei încep să se îndepărteze de marginile tigaiei și fundul începe să se rumenească puțin, întoarceți crepul și gătiți-l timp de aproximativ 1 minut pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
22
Scoateți creponul din tigaie pe o farfurie și lăsați să se răcească. Stivați crepele în timp ce sunt gătite între pătratele de hârtie pergament. Repetați acest proces, până când se folosește tot aluatul, ștergând tigaia cu prosopul de hârtie sau topind puțin mai mult unt în tigaie, după cum este necesar. Ura! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spanac pentru copii, spălat și tăiat în lungimi de 1 inchspanac pentru copii, spălat și tăiat în lungimi de 1 inch1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați de porc de fenicul în vraccârnați de porc de fenicul în vrac33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt topit, plus 3 linguri pentru prepararea crepelorunt topit, plus 3 linguri pentru prepararea crepelor1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsoda de clubsoda de club2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmîngrămădire linguri toate-scop făinăîngrămădire linguri toate-scop făină3cuișoareusturoi, zdrobit și tocat finusturoi, zdrobit și tocat fin4maricuișoare de usturoi, zdrobite și tocatecuișoare de usturoi, zdrobite și tocate1pinchPinch kosher sarePinch kosher sare6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1pinchPinch nucșoară rasăPinch nucșoară rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapa, tăiată în zaruri de 1/2 inchceapa, tăiată în zaruri de 1/2 inch2mariCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pancetta cubuletepancetta cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano ras, plus suplimentar pentru servireParmigiano-Reggiano ras, plus suplimentar pentru servire3kilogrameconserve) prune italiene San Marzano roșiiconserve) prune italiene San Marzano roșii1pinchCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobițiCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobiți4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1smallsceapă albă, tăiată în zaruri de 1/2 inchceapă albă, tăiată în zaruri de 1/2 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista