Carne de porc Slow Cooker cu ciuperci și orz

Carne de porc Slow Cooker cu ciuperci și orz
Carnea de porc Slow Cooker cu ciuperci și orz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 284 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orz, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană de porc cu aragaz lent cu ciuperci de stridii, Carne de vită și orz cu aragaz lent, și Carne de vită și orz cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Frecați usturoiul tocat și 1 linguriță de sare în cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți orzul în aragaz lent și acoperiți cu cotlet de porc. Acoperiți cu ciuperci albe și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
OrzOrz
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați bulion de pui, apă, sos Worcestershire, frunze de dafin, sare și câteva măcinări de piper negru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Setați aragazul lent la scăzut. Acoperiți și gătiți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista