Carne de porc Skillet cu piersici balsamice dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu piersici balsamice dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 239 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc trasă cu piersici glazurate Balsamic, Skillet cotlet de porc saut saut cu piersici, și Medalioane balsamice de porc cu piersici la grătar și salată de orez sălbatic.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; presărați uniform pe ambele părți ale cotletelor.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați cotletele pe un platou de servire și presărați uniform cu 1/8 linguriță de sare. Păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă piersicile și ingredientele rămase. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Serviți amestecul de piersici cu cotlete.