Carne De Porc Sat

Carne de porc sat fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de porc, lapte de nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Cotlet de porc la gratar cu sos sat, Cotlet De Porc La Gratar Cu Sos Sat, și Carne de porc sat cu sos de arahide Mirin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic grea și aplatizați la o grosime de 1/8 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft; tăiat în benzi late de 1 inch. Pune deoparte.
Sotati ceapa in ulei de susan fierbinte intr-o cratita de dimensiuni medii la foc mediu 7-8 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați lapte de nucă de cocos și următoarele 7 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți, amestecând des, 15 minute sau până se îngroașă. Se răcește 10 minute. Rezervați 1/3 cană amestec de lapte de nucă de cocos și puneți deoparte.
Combinați fâșiile de porc și amestecul rămas de lapte de nucă de cocos într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră.
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Filetați fâșii de porc pe frigarui.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.
Pensulă rezervată 1/3 cană amestec de lapte de nucă de cocos peste carne de porc la grătar pe frigarui.
Încălziți orezul în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
Puneți orezul pe platoul de servire; top cu frigarui de porc.
Se presară cu arahide și ceapă verde.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit orezul gata pregătit al unchiului Ben.