Carne de porc rulată cu stafide și ierburi din California
Carnea de porc rulată cu stafide și ierburi din California este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, frecați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc rulat cu ierburi cu crackling, Friptură de porc cu ierburi și usturoi, și Baklava rulată cu stafide aurii.
Instrucțiuni
1
Amestecați 2 căni de stafide în robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Folosind cuțit feliere lung, cu cotlet de porc cu care se confruntă departe pe lungime la ora 12, face 3/4-inch adâncime tăiat de-a lungul marginii drepte pentru întreaga lungime de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Rotiți friptura spre stânga. Apoi, începând din interiorul acelei tăieturi, ținând cuțitul într-un unghi, tăiați o altă tăietură adâncă de 3/4 inci de-a lungul tăieturii anterioare. Continuați să rotiți friptura, repetând aceste tăieturi adânci de 3/4 inci până când aveți o foaie mare de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
În tigaia cu fund greu, se sotează ceapa în ulei de măsline până se caramelizează și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți la foc mic 15-20 de minute până când aromele se amestecă.
6
Amestecați muștarul Dijon, căței de usturoi tocați și 2 până la 3 linguri de ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. condimentați carnea de porc pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Întindeți umplutura uniform pe coapsa aplatizată la 3/4 inch în jurul tuturor marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Roll loin jelly roll stil și cravată cu șir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Spread freca pe exteriorul cotlet laminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Coaceți, tăind ocazional, 45 până la 60 de minute, la temperatura internă de cel puțin 140 de grade F pentru mediu, 150 de grade F pentru mediu suculent-bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute înainte de feliere. Feliați și serviți.