Carne De Porc Rafinată

Carne De Porc Rafinată
Carnea de porc rafinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 302 calorii. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 linguriță de ulei de măsline într-un aragaz lent și se aranjează ceapa feliată peste Ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Puneți friptura de porc peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CeapăCeapă
3
Gatiti la foc mic pana cand carnea de porc este foarte frageda, 8-9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați friptura într-un platou și aruncați ceapa și lichidul. Tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o oală de stoc la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa tocată, usturoiul și fulgii de ardei roșu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați carne de porc mărunțită, pastă de roșii, melasă, zahăr brun, sos Worcestershire, oțet balsamic, sare și piper negru; Se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Piper NegruPiper Negru
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
SosSos
SareSare
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista