Carnea de porc rafinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 302 calorii. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1 linguriță de ulei de măsline într-un aragaz lent și se aranjează ceapa feliată peste Ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Puneți friptura de porc peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Ceapă
3
Gatiti la foc mic pana cand carnea de porc este foarte frageda, 8-9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Transferați friptura într-un platou și aruncați ceapa și lichidul. Tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Porc
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o oală de stoc la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa tocată, usturoiul și fulgii de ardei roșu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați carne de porc mărunțită, pastă de roșii, melasă, zahăr brun, sos Worcestershire, oțet balsamic, sare și piper negru; Se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.