Carne De Porc Prăjită Mai Sănătoasă

Coapsa de porc prăjită mai sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de rozmarin, usturoi, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este mare. Încercați Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, Carne De Porc Prăjită, și Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Zdrobiți usturoiul cu rozmarin, sare și piper pentru a face o pastă. Pierceți carnea cu un cuțit ascuțit în mai multe locuri și apăsați pasta de usturoi în deschideri. Frecați carnea cu amestecul de usturoi rămas și 2 linguri de ulei de măsline.
Așezați coapsa de porc într-o tigaie de prăjire și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, bătând cu sucuri de tigaie de mai multe ori.
Adăugați morcovii, cartofii și feniculul în tigaie și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu mai multă sare și piper. Continuați să prăjiți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 1 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Îndepărtați friptura și legumele pe platou.
Se toarnă vin în tigaie, și se aduce la fierbere în timp ce răzuire bucăți rumenite de alimente de pe fundul tigaie cu lingura de lemn.
Se servește cu sucuri de tigaie.