Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi

Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi
Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 409 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos worcestershire, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon De Citrice Prăjit Lent, Pui Prăjit Cu Citrice-Usturoi, și Carne De Porc Prăjită Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Pulsează usturoiul, oregano, cimbru, coriandru și semințe de chimen, foi de dafin, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă groasă. Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din carnea de porc, apoi faceți fante adânci peste toată friptura (aproximativ la fiecare 2 inci) cu un cuțit de tăiat. Frecați pasta de condimente peste carnea de porc și în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pastă De CondimentePastă De Condimente
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Amestecați sucurile de citrice, sosul Worcestershire și uleiul de măsline într-un castron mare de sticlă. Scufundați carnea de porc în marinată și acoperiți cu ceapa și cojile rezervate de portocale și lămâie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți cojile de citrice din vas și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie mare (rezervați marinada și ceapa); friptură, neacoperită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Adăugați marinada în tigaie și îngrămădiți ceapa deasupra cărnii. Acoperiți cu folie, reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți, așezați cojile de citrice în jurul cărnii de porc și continuați să prăjiți, ungând ocazional, până când carnea se rumenesc și un termometru introdus în jumătatea inferioară înregistrează 190, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, degresați orice exces de grăsime din sucurile de tigaie. Feliați carnea de porc și serviți cu ceapa și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Garnisiți cu coji de citrice.
9
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista