Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi
Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 409 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos worcestershire, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon De Citrice Prăjit Lent, Pui Prăjit Cu Citrice-Usturoi, și Carne De Porc Prăjită Cu Citrice.
Instrucțiuni
Pulsează usturoiul, oregano, cimbru, coriandru și semințe de chimen, foi de dafin, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă groasă. Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din carnea de porc, apoi faceți fante adânci peste toată friptura (aproximativ la fiecare 2 inci) cu un cuțit de tăiat. Frecați pasta de condimente peste carnea de porc și în fante.
Amestecați sucurile de citrice, sosul Worcestershire și uleiul de măsline într-un castron mare de sticlă. Scufundați carnea de porc în marinată și acoperiți cu ceapa și cojile rezervate de portocale și lămâie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți cojile de citrice din vas și dați-le la frigider.
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie mare (rezervați marinada și ceapa); friptură, neacoperită, aproximativ 1 oră.
Adăugați marinada în tigaie și îngrămădiți ceapa deasupra cărnii. Acoperiți cu folie, reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți, așezați cojile de citrice în jurul cărnii de porc și continuați să prăjiți, ungând ocazional, până când carnea se rumenesc și un termometru introdus în jumătatea inferioară înregistrează 190, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, degresați orice exces de grăsime din sucurile de tigaie. Feliați carnea de porc și serviți cu ceapa și sucurile de tigaie.
Garnisiți cu coji de citrice.
Fotografie de Marcus Nilsson