Carne De Porc Prăjită Lent

Carne De Porc Prăjită Lent
Carnea de porc prăjită lentă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 328 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ardei jalape, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne De Porc Prăjită Lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Frecați carnea de porc cu Q Shack Dry Rub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Coaceți carnea de porc aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați pielea de porc cu fața în sus și adăugați cidru de mere și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți capacul; continuați să coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Trageți carnea de porc cu degetele sau o furculiță de carne în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Serviți cald cu sos de grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Revista