Carne De Porc Prăjită Lent

Carnea de porc prăjită lentă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 328 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ardei jalape, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne De Porc Prăjită Lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Frecați carnea de porc cu Q Shack Dry Rub.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Coaceți carnea de porc aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Așezați pielea de porc cu fața în sus și adăugați cidru de mere și următoarele 3 ingrediente.
Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore și 30 de minute.
Scoateți capacul; continuați să coaceți 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Trageți carnea de porc cu degetele sau o furculiță de carne în bucăți mari.
Serviți cald cu sos de grătar, dacă doriți.