Carne De Porc Prăjită Lent

Carne De Porc Prăjită Lent
Carnea de porc prăjită lentă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 328 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ardei jalape, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne De Porc Prăjită Lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați carnea de porc cu Q Shack Dry Rub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Coaceți carnea de porc aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați pielea de porc cu fața în sus și adăugați cidru de mere și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți capacul; continuați să coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Trageți carnea de porc cu degetele sau o furculiță de carne în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cald cu sos de grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Revista