Carne De Porc Prăjită La Grătar
Carnea de porc prăjită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 545 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fructe de ienupăr, friptură de carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Spit-prăjită cotlet de porc murate, Cotlet De Porc Prăjit Cu Arțar, și Cotlet de porc prăjit cu cidru și Chutney de roșii verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică uscată la foc mediu prăjiți coriandrul, semințele de muștar, fructele de ienupăr și boabele de piper până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Puneți-le pe o farfurie să se răcească. Într-un castron amestecați zahărul și sarea cu 2 căni de apă până se dizolvă.
Puneți friptura de porc într-un castron adânc sau într-o pungă mare de plastic.
Se toarnă zahărul și apa sărată.
Adăugați condimentele prăjite, cimbru și frunzele de dafin.
Adăugați mai multă apă până când carnea este acoperită.
Lăsați-l să stea în saramură la frigider timp de 2 până la 6 ore.
Scoateți friptura de porc din saramură cu aproximativ 1/2 oră înainte de a fi gata să o gătiți pentru a permite să ajungă la temperatura camerei. Când sunteți gata să gătiți, încălziți un grătar la foc mare. Uscați carnea de porc, frecați-o cu ulei de măsline și condimentați-o cu piper. Căutați carnea de porc pe toate părțile pentru a obține urme de grătar. Mutați friptura într-un raft superior (sau la foc indirect) și puneți o tigaie de picurare sub ea. Gatiti carnea de porc pana cand temperatura interna ajunge la 145 de grade F, aproximativ 30 pana la 45 de minute.
Scoateți pe un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Înainte de sculptură, adăugați orice sucuri acumulate la picăturile din tigaie. Puneți-le peste carnea de porc feliată.