Carne de porc prăjită italiană cu rozmarin

Carne de porc prăjită italiană cu rozmarin
Friptura de porc italiană cu rozmarin este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 3612 calorii, 493g de proteine, și 167g de grăsime. Pentru $25.72 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare, frunze de rozmarin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Friptură De Porc Cu Rozmarin, Crown Friptură De Porc Cu Rozmarin, și Friptură de porc cu fenicul și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tăiați grăsimea din carne de porc. Tăiați mărunt rozmarinul și usturoiul împreună. Faceți 8 până la 10 tăieturi adânci, la aproximativ 2 inci distanță, în carne de porc, folosind cuțit ascuțit. Introduceți cantități mici de amestec de usturoi în tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Presărați sare și piper peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se topește untul în tigaie de prăjire superficială în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Presărați ceapa peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
5
Puneți carnea de porc în tigaie; stropiți cu ulei. Introduceți temometrul de carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de porc și să nu se odihnească în grăsime. prăjiți neacoperit 50 până la 60 de minute sau până când termometrul citește 155 buc.F. Acoperiți cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește 160 buc. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista