Carne de porc prăjită, fenicul și ceapă

Carnea de porc prăjită, feniculul și ceapa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 300 de calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de salvie, semințe de chimen, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu fenicul cu ceapă dulce, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană de salvie. Gatiti si amestecati pana cand frunzele sunt usor crocante, aproximativ 1 minut.
Îndepărtați frunzele cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Se răcește, se înfășoară în prosoape de hârtie și se sigilează într-o pungă de plastic. Pune deoparte. Rezervați untul.
Se amestecă piperul și chimenul într-un castron mic. Clătiți friptura și uscați-o; frecați uniform cu piperul și chimenul. Puneți 1/2 cană de frunze de salvie rămase sub corzile de pe partea netedă (cea mai grasă) a fripturii. Puneți carnea de porc, cu ierburi în sus, pe un raft într-o tigaie.
Întindeți uleiul de măsline în fundul unui vas mediu de copt. Tăiați gros fenicul și puneți-l în vas. Aruncați pentru a acoperi cu uleiul de măsline și stropiți cu 3/4 cană de suc de portocale.
Așezați ceapa în vasul tăiat cu fața în jos.
Așezați friptura pe raftul central în cuptorul preîncălzit.
Așezați fenicul și ceapa pe raftul inferior.
Coaceți carnea de porc și legumele 1 oră sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C) și legumele sunt fragede. Întoarceți feniculul o dată în timpul coacerii. Rezervând picături, transferați carnea într-un platou și păstrați la cald; lăsați să stea cel puțin 10 minute. Păstrați legumele calde în vasul de copt.
Așezați tigaia cu picături rezervate la foc mare pe aragaz și amestecați untul rezervat de la Pasul 1, restul de 3/4 cană de suc de portocale, stoc și oțet. Aduceți la fierbere și amestecați pentru a răzui orice bucăți rumenite din tigaie. Gatiti, amestecand des, 10 minute, sau pana se reduce cu aproximativ 1/
Aranjați ceapa și feniculul în jurul cărnii de porc.
Se ornează cu blaturi de fenicul, se presară cu frunzele de salvie prăjite și se condimentează cu sare pentru a servi.