Carne De Porc Prăjită Cu Zahăr De Arțar-Ghimbir

Carne De Porc Prăjită Cu Zahăr De Arțar-Ghimbir
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc prăjită cu zahăr de arțar-ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Blondies cu plăcintă cu mere cu glazură "zahăr brun" ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, Friptură De Porc De Arțar, și Friptură De Porc Portocaliu-Arțar.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante subțiri pe toată friptura de carne de porc și strecurați o felie de usturoi în fiecare. Într-un castron mic, amestecați zahărul de arțar cu ghimbirul, sarea, ardeiul roșu și uleiul de măsline. Frecați pasta peste tot carnea de porc, înfășurați-o bine în plastic și dați-o la frigider peste noapte într-o tigaie mică; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Maple SugarMaple Sugar
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Prăjiți carnea de porc timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți carnea de porc cu aproximativ 35 de minute mai mult, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere. Aruncați sfoara și sculptați carnea de porc în felii subțiri. Aranjați pe un platou, garnisiți cu feliile de portocală, coacăze roșii și mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista