Carne De Porc Prăjită Cu Zahăr De Arțar-Ghimbir

Carne De Porc Prăjită Cu Zahăr De Arțar-Ghimbir
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc prăjită cu zahăr de arțar-ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Blondies cu plăcintă cu mere cu glazură "zahăr brun" ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, Friptură De Porc De Arțar, și Friptură De Porc Portocaliu-Arțar.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante subțiri pe toată friptura de carne de porc și strecurați o felie de usturoi în fiecare. Într-un castron mic, amestecați zahărul de arțar cu ghimbirul, sarea, ardeiul roșu și uleiul de măsline. Frecați pasta peste tot carnea de porc, înfășurați-o bine în plastic și dați-o la frigider peste noapte într-o tigaie mică; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Maple SugarMaple Sugar
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Prăjiți carnea de porc timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți carnea de porc cu aproximativ 35 de minute mai mult, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere. Aruncați sfoara și sculptați carnea de porc în felii subțiri. Aranjați pe un platou, garnisiți cu feliile de portocală, coacăze roșii și mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista