Carne de porc prăjită cu umplutură de Prune de caise

Carnea de porc prăjită cu umplutură de Prune de caise este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de madeira, piper, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, și Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scurgere, rezervarea Madeira.
Combinați prunele, caisele, 1/4 linguriță de sare și rozmarin; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Tăiați grăsimea din carne de porc. La carnea de porc fluture, feliați coapsa pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Așezați folie de plastic grea peste carnea de porc și aplatizați până la o grosime uniformă, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Întindeți amestecul de prune în centrul cărnii de porc până la 1/2 inch de laturi.
Rolați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea scurtă. Secure la intervale de 2 inch cu șir grele.
Presărați piper și sare rămasă peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc, cu cusătura în jos, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit și introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 160, bătând frecvent cu madeira rezervată.
Așezați friptura pe un platou de servire; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.