Carne de porc prăjită cu umplutură de Prune de caise

Carne de porc prăjită cu umplutură de Prune de caise
Carnea de porc prăjită cu umplutură de Prune de caise este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de madeira, piper, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, și Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgere, rezervarea Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
3
Combinați prunele, caisele, 1/4 linguriță de sare și rozmarin; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Prune UscatePrune Uscate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Tăiați grăsimea din carne de porc. La carnea de porc fluture, feliați coapsa pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Așezați folie de plastic grea peste carnea de porc și aplatizați până la o grosime uniformă, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Întindeți amestecul de prune în centrul cărnii de porc până la 1/2 inch de laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune UscatePrune Uscate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Rolați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea scurtă. Secure la intervale de 2 inch cu șir grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Presărați piper și sare rămasă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Așezați carnea de porc, cu cusătura în jos, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit și introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
10
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 160, bătând frecvent cu madeira rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Așezați friptura pe un platou de servire; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Revista