Carne de porc prăjită cu suc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu suc. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, sare, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Cu Suc, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
Procesați sucul de portocale și următoarele 8 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Pierceți friptura cu un cuțit ascuțit la intervale de 2 inci.
Așezați friptura într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; Se toarnă amestecul de suc de portocale peste friptură, întorcându-se pentru a acoperi. Sigilați și răciți cel puțin 4 ore sau până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Așezați friptura pe o grătar într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și coaceți încă 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 150, ungând cu marinată rezervată la fiecare 30 de minute în primele 3 ore de coacere.
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere.