Carne de porc prăjită cu suc

Carne de porc prăjită cu suc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu suc. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, sare, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Cu Suc, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Procesați sucul de portocale și următoarele 8 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pierceți friptura cu un cuțit ascuțit la intervale de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați friptura într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; Se toarnă amestecul de suc de portocale peste friptură, întorcându-se pentru a acoperi. Sigilați și răciți cel puțin 4 ore sau până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
4
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Așezați friptura pe o grătar într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și coaceți încă 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 150, ungând cu marinată rezervată la fiecare 30 de minute în primele 3 ore de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista