Carne de porc prăjită cu sos de struguri cu miere

Carnea de porc prăjită cu sos de struguri cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de struguri, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Struguri Prăjit, Cotlet de porc de struguri și ceapă prăjită, și Cotlet de porc de struguri prăjiți cu cartofi copți de două ori.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați struguri și următoarele 4 ingrediente (struguri prin pulbere de cinci condimente). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se răcește 10 minute.
Așezați amestecul de struguri într-un blender; procesați până se omogenizează.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți carnea de porc la 450 timp de 12 minute sau până când termometrul înregistrează 15
Cort cu folie; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.