Carne de porc prăjită cu sos de rață

Carne de porc prăjită cu sos de rață
Carnea de porc prăjită cu sos de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1861 calorii, 197g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,21 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, melasă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu sos de rață, Filet de porc prăjit dulce și acidulat, și Carne De Porc Cu Sos De Ghimbir Picant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Condimentați carnea de porc peste tot cu sare și piper negru și puneți-o în tigaia pregătită. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, melasa, muștarul fierbinte și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De SoiaSos De Soia
MelasăMelasă
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Periați amestecul de sos de soia peste tot carnea de porc. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează cel puțin 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Scoateți din cuptor și lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.;
7
În timp ce carnea de porc se prăjește, într-o cratiță mică, combinați conserve de prune, chutney, oțet, zahăr și ghimbir. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PruneConserve De Prune
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
OțetOțet
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc.
9
Aruncați tăiței somen cu scallions și ulei de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
10
Scoateți carnea de porc din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți 2/3 din carnea de porc cu tot sosul de prune și tăiței somen. Rezervați carnea de porc rămasă, aproximativ 12 până la 16 felii subțiri, pentru Panini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
PastePaste
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista