Carne de porc prăjită cu sos de rață
Carnea de porc prăjită cu sos de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1861 calorii, 197g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,21 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, melasă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu sos de rață, Filet de porc prăjit dulce și acidulat, și Carne De Porc Cu Sos De Ghimbir Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o tigaie mare de prăjire cu spray de gătit.
Condimentați carnea de porc peste tot cu sare și piper negru și puneți-o în tigaia pregătită. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, melasa, muștarul fierbinte și pudra de usturoi.
Periați amestecul de sos de soia peste tot carnea de porc. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează cel puțin 160 de grade F.
Scoateți din cuptor și lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.;
În timp ce carnea de porc se prăjește, într-o cratiță mică, combinați conserve de prune, chutney, oțet, zahăr și ghimbir. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Aruncați tăiței somen cu scallions și ulei de arahide.
Scoateți carnea de porc din cuptor.
Serviți 2/3 din carnea de porc cu tot sosul de prune și tăiței somen. Rezervați carnea de porc rămasă, aproximativ 12 până la 16 felii subțiri, pentru Panini.