Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere

Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere
Rețeta friptură de porc cu Salsa proaspătă de pere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Carne de porc la grătar cu Salsa de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Combinați pere, nuci, piper zdrobit, 1/4 cană pătrunjel, 1/3 cană pansament și 1/4 linguriță. chimen. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se amestecă pătrunjelul rămas, pansamentul, chimenul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Așezați friptura în tigaie sau vas de copt superficial; periați cu amestec de pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți 1 oră. și 20 min. sau până la terminare (145 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
6
Scoateți friptura din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
7
Lăsați să stea 10 min. Feliați jumătate din friptură; serviți cu jumătate din salsa de pere. Se răcește carnea rămasă, apoi se toacă și se dă la frigider pentru a o folosi a doua zi (cu salsa rămasă) pentru a pregăti Tostadas de porc cu Salsa de pere (vezi sfat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista