Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere
Rețeta friptură de porc cu Salsa proaspătă de pere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Carne de porc la grătar cu Salsa de pere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați pere, nuci, piper zdrobit, 1/4 cană pătrunjel, 1/3 cană pansament și 1/4 linguriță. chimen. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Se amestecă pătrunjelul rămas, pansamentul, chimenul și usturoiul până se omogenizează.
Așezați friptura în tigaie sau vas de copt superficial; periați cu amestec de pansament.
Coaceți 1 oră. și 20 min. sau până la terminare (145 F).
Scoateți friptura din cuptor.
Lăsați să stea 10 min. Feliați jumătate din friptură; serviți cu jumătate din salsa de pere. Se răcește carnea rămasă, apoi se toacă și se dă la frigider pentru a o folosi a doua zi (cu salsa rămasă) pentru a pregăti Tostadas de porc cu Salsa de pere (vezi sfat).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.