Carne de porc prăjită cu Pancetta și ierburi cu gem de smochine

Carnea de porc prăjită cu Pancetta și ierburi cu gem de smochine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 680 calorii, 61G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare, amestecând continuu până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul până se îngroașă și se reduce la 4 căni, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Transferați gemul într-un castron mare. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Folosind viraje pornite / oprite, piure ulei de măsline, salvie, cimbru, rozmarin, sare de mare și piper în procesor până aproape neted.
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare și grea. Frecați amestecul de plante peste ambele fripturi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați carnea de porc generos cu sare și piper.
Așezați felii de pancetta deasupra porcului, suprapunându-se dacă este necesar. Prajiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii de porc registre 145 F, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați fripturile de porc pe platou; scoateți sfoara și lăsați să stea cu 15 până la 30 de minute înainte de sculptură (temperatura internă va crește cu 5 grade).
Serviți carnea de porc cu gem de smochine.
* Pancetta (bacon italian vindecat în sare) este disponibil la piețele italiene și la unele magazine de alimente de specialitate