Carne de porc prăjită cu miere cu verdeață

Carnea de porc prăjită cu miere cu verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 890 calorii, 62g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de suc de lămâie, sare grosieră, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de porc glazurată cu miere cu verdeață ofilită, Smochine prăjite cu verdeață pentru copii și vinetă de miere, și Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-un vas mare de copt din sticlă. Frecați carnea de porc cu sare și piper.
Bateți miere, 4 linguri suc de lămâie, 4 linguri ulei de măsline, coriandru și cimbru într-un castron mic.
Se toarnă peste carne de porc; acoperiți carnea de porc ușor cu folie.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră, ungând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Transferați carnea de porc în tigaie; rezervați marinada. Friptură de porc 15 minute. Lingură 1/4 de marinată rezervată peste carne de porc.
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaia de prăjire. Friptură de porc 15 minute; lingura rămase marinata peste.
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaie. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de porc 150 buc.F, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaie, amestecând bucăți rumenite de jos.
Transferați carnea de porc pe platou; cort cu folie. Strecurați sucurile de tigaie în 1 cană de măsurare; adăugați suficient bulion pentru a măsura 1 cană de lichid.
Se toarnă în cratiță mică; păstrați cald la foc mic.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați bietă și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când mătgul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Se amestecă sucul de lămâie rămas. Se condimentează cu sare și piper.
Răspândiți verdele pe platou. Feliați carnea de porc și aranjați deasupra verdețurilor.
Se toarnă sucuri de tigaie peste.