Carne de porc prăjită cu miere cu verdeață

Carne de porc prăjită cu miere cu verdeață
Carnea de porc prăjită cu miere cu verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 890 calorii, 62g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de suc de lămâie, sare grosieră, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de porc glazurată cu miere cu verdeață ofilită, Smochine prăjite cu verdeață pentru copii și vinetă de miere, și Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-un vas mare de copt din sticlă. Frecați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Bateți miere, 4 linguri suc de lămâie, 4 linguri ulei de măsline, coriandru și cimbru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă peste carne de porc; acoperiți carnea de porc ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră, ungând ocazional.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați carnea de porc în tigaie; rezervați marinada. Friptură de porc 15 minute. Lingură 1/4 de marinată rezervată peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaia de prăjire. Friptură de porc 15 minute; lingura rămase marinata peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaie. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de porc 150 buc.F, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaie, amestecând bucăți rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați carnea de porc pe platou; cort cu folie. Strecurați sucurile de tigaie în 1 cană de măsurare; adăugați suficient bulion pentru a măsura 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Se toarnă în cratiță mică; păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați bietă și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când mătgul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
14
Se amestecă sucul de lămâie rămas. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
15
Răspândiți verdele pe platou. Feliați carnea de porc și aranjați deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Carne De PorcCarne De Porc
16
Se toarnă sucuri de tigaie peste.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista