Carne de porc prăjită cu marinată Mojo de citrice

Carne de porc prăjită cu marinată Mojo de citrice
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Carnea de porc prăjită cu marinată Mojo de citrice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 14. O porție conține 275 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, suc de lămâie, suc de portocale de sânge și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde, Ceviche fierbinte și picant Cholula Sea Bass cu ardei prăjiți, prăjituri masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, și Cotlet de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo pic Inktivn.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele mojo într-un castron mare și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Înscrieți pielea cu un cuțit ascuțit și frecați porcul în interior și în exterior cu 3/4 din marinada mojo. Rezervați mojo-ul rămas pentru a turna peste carne după ce a fost sculptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Gătiți întregul porc în Caja China conform instrucțiunilor producătorului.
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scor pielea umărului de porc. Puneți-l într-un castron mare sau vas de copt și turnați 3/4 din marinată, asigurându-vă că acoperiți întreaga bucată de porc. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți umărul de porc, cu pielea în sus, într-o tigaie prevăzută cu un suport, acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor timp de 3 ore. După 3 ore scoateți folia, întoarceți căldura până la 425 grade F și prăjiți până când pielea este maro și crocantă, aproximativ 30 până la 45 de minute. Asigurați-vă că verificați la fiecare 5 sau 10 minute pentru a vă asigura că pielea nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din cuptor la o placă de tăiere și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură. Sculptați carnea și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Se toarnă marinata rezervată peste carnea sculptată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista