Carne De Porc Prăjită Cu Glazură De Cireșe

Carne De Porc Prăjită Cu Glazură De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu glazură de cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nucșoară măcinată, sare, suc de afine-zmeură și friptură de porc rulată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Rețete similare includ Friptură De Porc Glazurată, Filet De Porc Glazurat Cu Cireșe, și Carne De Porc Prăjită Cu Glazură De Rodie.

Instrucțiuni

1
Așezați grăsimea prăjită cu fața în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță mică, combinați conservele, sucul, siropul de porumb, condimentele și sarea rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă 1/2 cană de sos peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Coaceți cu 20 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Răzuiți bucățile rumenite și picăturile de tigaie; adăugați la sosul rămas. Gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista