Carne de porc prăjită cu fasole lungă

Carne de porc prăjită cu fasole lungă
Carnea de porc prăjită cu fasole lungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 356 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, rădăcină de coriandru, fasole lungă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole lungă chinezească prăjită, Fasole lungă chinezească picantă prăjită cu arahide, și Carne de porc chinezească prăjită și boabe de soia.

Instrucțiuni

1
Mince 1 lingură lemongrass de la capătul rădăcinii. Pune lemongrass tocată și restul de ingrediente pastă în mortar și energic Lira la o pastă netedă folosind pistil (cele mai multe semințe de chile ar trebui să fie zdrobit), 6 la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1
Gatiti fasolea intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita (1 lingurita sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și transferați într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți din nou.
4
Se usucă carnea de porc, apoi se taie bobul în felii groase de cca 2 x 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De PorcCarne De Porc
5
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi gătiți pasta de condimente, amestecând constant, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc, aruncând în strat, apoi întindeți-o în tigaie și rumeniți, întorcându-se ocazional (pentru a împiedica arderea pastei), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați sos de pește, zahăr de palmier și fasole și gătiți, aruncând, până când carnea de porc este gătită și fasolea este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc
8
Se ia de pe foc și se aruncă cu frunze de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
1
&149; dacă se utilizează creveți uscate, se macină la o pulbere într-o cafea electrică/râșniță de condimente sau de a folosi mortar și pistil.& 149; pasta de condimente pot fi făcute înainte și refrigerate, acoperit, până la 1 săptămână sau congelate 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți UscațiCreveți Uscați
CondimenteCondimente
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista