Carne de porc prăjită cu fasole lungă

Carnea de porc prăjită cu fasole lungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 356 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, rădăcină de coriandru, fasole lungă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole lungă chinezească prăjită, Fasole lungă chinezească picantă prăjită cu arahide, și Carne de porc chinezească prăjită și boabe de soia.
Instrucțiuni
Mince 1 lingură lemongrass de la capătul rădăcinii. Pune lemongrass tocată și restul de ingrediente pastă în mortar și energic Lira la o pastă netedă folosind pistil (cele mai multe semințe de chile ar trebui să fie zdrobit), 6 la 8 minute.
Gatiti fasolea intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita (1 lingurita sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Se usucă carnea de porc, apoi se taie bobul în felii groase de cca 2 x 1 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi gătiți pasta de condimente, amestecând constant, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Adăugați carne de porc, aruncând în strat, apoi întindeți-o în tigaie și rumeniți, întorcându-se ocazional (pentru a împiedica arderea pastei), aproximativ 2 minute.
Adăugați sos de pește, zahăr de palmier și fasole și gătiți, aruncând, până când carnea de porc este gătită și fasolea este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se aruncă cu frunze de tei.
&149; dacă se utilizează creveți uscate, se macină la o pulbere într-o cafea electrică/râșniță de condimente sau de a folosi mortar și pistil.& 149; pasta de condimente pot fi făcute înainte și refrigerate, acoperit, până la 1 săptămână sau congelate 1 lună.