Carne De Porc Prăjită Cu Crustă De Lămâie-Piper

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura de porc cu crustă de lămâie-piper ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 134 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți coajă de lămâie, sare de mare măcinată grosier, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt {Lămâie-piper sărat} friptură de carne de porc dezosată cu sos de piersici-Moscato, File de friptură rece de carne de vită cu crustă de piper crăpată, și Friptură de porc cu o crustă de nuc-parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 6 ingrediente.
Întindeți amestecul uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a filetului.
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din cuptor și acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160.