Carne De Porc Piperată, Cremă De Hrean Și Crostini De Rodie
Carne de porc piperată, cremă de hrean și crostini de rodie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 670 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, semințe de rodie, file de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură piperată cu cremă de hrean-arpagic, Fileuri piperate cu sos de cremă de hrean, și Crostini Cu Cremă De Vită Și Hrean.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo