Carne De Porc Piperată
Carnea de porc piperată este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 427 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Cotlete de porc cu grătar, Cotlet De Porc Piperat, și Pitas De Porc Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul transversal în felii de 1 inch.
Întindeți usturoiul pe ambele părți ale feliilor; presărați ambele părți ale feliilor cu cimbru, sare și piper.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați felii de porc; gătiți 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc din tigaie; deoparte și păstrați la cald.
Adăugați piper amestecați în tigaie și gătiți, amestecând constant, 3 minute.
Adăugați oțet și miere; gatiti 2 minute. Întoarceți feliile de porc în tigaie și gătiți 2 minute sau doar până când se încălzește bine.