Carne De Porc Piersică

Carne De Porc Piersică
Carnea de porc piersică necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, ulei vegetal, conserve de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Cu Ghimbir Piersic, Carne De Porc Cu Ghimbir Piersic, și Cotlet De Porc Piersic.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati carnea de porc în ulei timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati cu 1 minut mai mult. Se amestecă salsa și conservele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dientes De AjoDientes De Ajo
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista