Carne De Porc Piersică
Carnea de porc piersică necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, ulei vegetal, conserve de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Cu Ghimbir Piersic, Carne De Porc Cu Ghimbir Piersic, și Cotlet De Porc Piersic.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati carnea de porc în ulei timp de 4 minute.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati cu 1 minut mai mult. Se amestecă salsa și conservele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 minute sau până când carnea nu mai este roz.