Carne de porc picantă cu fasole neagră și Salsa Tomatillo

Carne de porc picantă cu fasole neagră și Salsa Tomatillo
Carnea de porc picantă cu fasole neagră și Salsan Tomatillo este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 176 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână salsa de fasole și tomatillo, ulei de măsline, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Enchiladas de pui, porumb și fasole neagră cu Salsa Tomatillo, Spice Frecat Tilapia Cu Fasole Neagră, Mango Și Salsa Tomatillo, și Salsa Picantă De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; frecați pe toate părțile de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de porc și gătiți 3 minute; întoarceți și gătiți 2 până la 3 minute pe cealaltă parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Înfășurați mânerul tăvii cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor, cort cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Felie de porc; se servește cu fasole neagră și Salsa Tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista