Carne de porc picant și vinete

Carne de porc picant și vinete
Rețeta carne de porc picantă și vinete pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 4. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 320 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 83 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei, pudră ușoară de curry, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu vinete la grătar și sos picant de roșii, Vinete prăjite picante, și Vinete prăjite picante.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă cu capac. Se amestecă ceapa și vinetele și se prăjesc timp de 8 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă carnea de porc și se prăjește 5 minute, amestecând ocazional, până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se amestecă fâșiile de ardei și se amestecă prăjirea timp de aproximativ 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Se presară în pudra de curry. Se amestecă prăjirea timp de un minut, apoi se toarnă roșiile și apa. Se amestecă energic, se acoperă tigaia și se lasă amestecul să fiarbă timp de 5 minute până când roșiile se descompun pentru a forma un sos gros (puteți adăuga o picătură mai multă apă dacă amestecul devine prea gros). Se condimentează cu sare și piper și se servește cu orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orez BasmatiOrez Basmati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista