Carne de porc pe un Bun
Carnea de porc pe un Bun ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă de la Kraft Recipes are 45 de fani. Dacă aveți suc de ananas, a.1. sos original, umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă primele 4 ingrediente până se omogenizează.
Așezați carnea într-o tigaie de folie de unică folosință; acoperiți cu amestec de sos de grătar. La frigider 20 min., întorcându-se după 10 min.
Așezați tigaia pe grătarul grătarului; acoperiți cu capacul grătarului. Gatiti 3 pana la 3-1 / 2 ore sau pana cand carnea este frageda.
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie.
Se taie carnea cu 2 furculițe; se amestecă cu sos de friptură.