Carne De Porc Mărunțită Cubaneză

Carnea de porc mărunțită cubaneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 470 calorii, 50g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lime, pudră de ceapă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Mărunțită Cubaneză, Usturoi Cubanez Tocat Carne De Porc, și Crock Pot Carne De Porc Mărunțită Cubaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apă, suc dintr-o tei, crenguță de cimbru, boabe de piper, pudră de usturoi, pudră de ceapă și sare. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați Cotletele de porc, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a menține cotletele acoperite.
Opriți focul și lăsați cotletele să se odihnească în bulion timp de 30 de minute.
Scoateți cotletele din bulion și mărunțiți, îndepărtând excesul de grăsime; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc mărunțită și prăjiți până când este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și continuați să gătiți până când ceapa este doar fragedă, dar ușor crocantă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați sucul unui var, amestecați totuși și aruncați cu coriandru.